mandag den 19. september 2011

Bogstaver

Jeg har længe gerne ville lave træbogstaver og har også forsøgt mig med dekupørsaven, uden at resultatet har været særlig heldigt.
Nu har jeg været på maskinsikkerhedskursus på Skolen for Materiel Design og lært at håndtere de store træbearbejdningsmaskiner...
Mere om det senere, jeg ser virkelig muligheder!

Bogstavernes fonte blev valgt og printet ud i ønsket størrelse. Kopien blev limet fast med limstift direkte på pladen. Hvor det var muligt blev der savet ud med båndsav, resten med dekupørsaven.
Lidt sandpapir og maling, så er den hjemme.

3 kommentarer:

 1. Jeg skærer også bogstaver ; )
  Du er velkommen hvis du skal have skåret noget... jeg skærer dem udelukkende på dukupørsaven. Kig over på min blog hvis du har lyst til at se dem..

  : )

  SvarSlet
 2. Wow hvor er de bare fine, hvad er de skåret i?


  Jeg vil også prøve at skære til mine piger og til vores hjem, men er meget i tvivl om hvilken dukupørsav jeg skal købe? er der en af jer der har gode input? og hvad skærer i det i? Og printer i bare en skabelon ud i den font det skal være og tegner og skærer efter det?

  SvarSlet
 3. Det er en slags træfinerplade jeg har skåret i. Den skal have en vis tykkelse, for at resultatet bliver godt. Ja, jeg printer bogstavet ud og limer det på pladen, så jeg kan skære direkte. God fornøjelse.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...