mandag den 3. marts 2014

Vietnam broderer I

Det er vist ingen hemmelighed at vi har været fjorten dage i Vietnam, - et rigtig spændende land at besøge.
En lidt uventet oplevelse fik jeg, da jeg opdagede at rigtig mange mennesker sad og broderede midt i deres daglige gøremål. En af de første gange, var de to piger hos frisøren, som jeg tidligere har blogget om her. Efter først at have fået øje på det, så fandt jeg den alle steder: I små butikker, på torvet bandt grønne planter, i boder på markedet, i billetlugen til motorvejskontrollen og sågar i de fine butikker i lufthavnen, - mennesker der sad dybt optaget af at brodere korssting. Hvis det var muligt spurgte jeg om jeg måtte fotografere. De fleste så meget forundrede ud, nogle sagde nej og andre gav mig lov til at fotografere broderiet. Enkelte var indforståede med selv at komme med på motivet. Det var typisk folk der sad og passede en lille butik, og dermed fik tiden til at gå med broderiet. Viser lige lidt flere:2 kommentarer:

  1. Nej hvor spøjst. Det er sjovt at så mange laver den samme form for håndarbejde, det ser man slet ikke på samme måde her i Danmark :)

    SvarSlet
  2. Ja, det er sjovt, men jeg tror det fungerer som strikning for mange herhjemme. Og så har en vietnameser rigtig mange timer, at skulle "slå i hjel" på arbejdet.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...