lørdag den 18. oktober 2014

Tips til Londontur


De første dage af efterårsferien tilbragte jeg i London og her blev det blandt andet til et besøg på "The Knitting & Stitching show"

Showet er en årlig tilbagevende begivenhed, der bliver afholdt på Alexandra Palace midt i oktober, og bliver gentaget i Dublin 30. oktober - 2. november og i Harrogate 20. - 23. november. Alexandra Palace er kæmpestort og det giver plads til mange udstillinger på en gang, blandt andet en række tekstil designere og tekstilkunstnere der på vidt forskellige niveauer viser deres ting. Udover det, er der en stor hal fyldt med salgsboder med både store og mindre forhandlere, demonstrationer af produkter og det er en overvældende oplevelse at se alt det stof, garn og knapper. Desuden er der mulighed for at følge diverse workshops.
Alt er meget velordnet og der er mange små kaffe- og testeder rundt omkring, så man kan puste ud og samle nye kræfter. Er man i rigtig god tid, kan der bestilles plads på forhånd i en særlig salon, hvor der tilbydes brunch, lunch eller afternoontea. 
Du finder Alexandra Palace ved at tage Piccadilly Line mod Cockfosters og stå af på Wood Green. Herfra kører shuttlebusser fyldt med forventningsfulde kvinder i pendulfart mod Alexandra Palace.
Det er virkelig en sjov oplevelse, så sæt en hel dag af til besøget.

Vi hjemsøgte også en del boghandlere for at opspore nye interessante titler. Kæden "Waterstones" ligger flere steder i byen og er store og velassorterede, men det absolutte hit var Foyles Foyles107 Charing Cross RoadLondonWC2H 0DT ) Her finder du 5 etager med bøger om design, mode, kunst, håndværk, tekstiler, DIY og alt hvad man kan ønske sig. Butikken er nyrenoveret og meget indbydende med en café på toppen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...