søndag den 6. januar 2013

Lysestager DIY

Der er stadig voldsomt brug for stearinlys, her i denne mørke tid. Op til jul eksperimenterede jeg med lysestager i træ, blandt andet inspireret af disse, som jeg tidligere har skrevet om.
Særlig gode bliver de, hvis man får fat i noget drivtømmer eller andet træ med patina.  • Træstykker saves først ud i passende rå stykker.
 • Sørg for at der er en lige, plan flade, der kan bruges som bund.
 • Bor et hul ned i toppen, der passer til lyset.
 • Slib kanterne til på en slibemaskine, indtil stagen har den form du ønsker.Obs: Husk at slukke lysene inden de er brændt ned !


5 kommentarer:

 1. Ih hvor er de skønne, tror lige det er sådan nogle jeg står og mangler. Må se om jeg kan få manden til at lave nogle til mig.

  SvarSlet
 2. Smukke, smukke lysestager. Tak for en supergod ide, den må prøves :)

  SvarSlet
 3. De er super fine. Faktisk kan man få nogle metal insatser til træ lysestager i Panduro, for selvom man holder øje så er de vupti brændt ned i træet og står måske og gløder uden man ved det. Jeg har så stor respekt for det!!! Men meget smukke er de :-)

  SvarSlet
 4. Tak for kommentarer. Dejligt med tippet om indsatser til lys fra Panduro. Har faktisk ledt efter dem på nettet uden held, men slat ikke tænkt på Panduro.Nu kan jeg se at de kaldes lyshylstre, så dem skal jeg have, så lysestagerne kan upgrades!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...