torsdag den 31. oktober 2013

National strikkeaften - med turbo !

I Norge er de ved at lægge an til en hel ny trend, nemlig langsom TV, eller sagte TV, som de kalder det. Det startede med udsendelsen fra Bergensbanen, hvor man følger en tur gennem det norske landskab,- i real tid. Den blev set af uventet mange mennesker ( over 1 mill.!) og er fulgt op af flere temaudsendelser, blandt andet en hel aften om brænde og kunsten at tænde bål.
Nu sættes der spot på strikning i morgen aften fredag 1. november på NRK2, som er udnævnt til national strikkeaften i Norge. Spændende om man kan se det live, ellers læs om det her.


Marius sweater, se fx her

Her skal der gøres et forsøg på at sætte en ny verdensrekord i disciplinen fra "uld til sweater". Verdensrekorden er  4 timer og 51 minutter og tilhører lige nu Australien. Det norske hold har lagt en plan: "– Vi har allerede øremerket lammet som skal klippes, og Husfliden er i gang med å sette sammen gruppen på åtte personer som skal jakte strikkerekorden: Én skal klippe, mens de syv resterende må kare, spinne og strikke så fort de bare kan, forteller prosjektleder Lise-May Spissøy til NRK.no."
Nørdet ? Ja i den grad, men et værdigt alternativ til vild med dans.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...